Onlangs waren wij bij Rob en Vera op bezoek. Rob nodigde ons uit om zijn culinaire shoarma competenties op ons bot te vieren. Rob wil namelijk straks, op redelijk korte termijn, ook naar Brazilie verhuizen maar vreest dat dan zijn golfbaan in Goiania nog niet gereed is.
(zie: www.kattenbroek.com/2007pics/goianiagolfecourse/index.html)
Om die reden zoekt hij tijdelijk ander vertier.
Nu is Rob erg bedreven in het koken van Nasi, maar ook voor puur Hollandse delicatesses als Shoarma, draait Rob zijn hand niet om.
Nu is hem ter oren gekomen dat er binnenkort de eerste mega Shoarma zaak in Brazilie geopend wordt. En nog wel in Pontalina, niet ver van Goiania, zijn beoogde bestemming.
Om die reden is Rob flink aan het oefenen om straks tijdens een sollicitatie als chef de shoarma cuisine, met vlag en wimpel, een praktijk proef te kunnen doorstaan om zo als eerste chef kok voor shoarma in Brazilie te kunnen worden aangesteld.
In dit verband fungeerden wij als vrolijke (want lekker was het wel!!) proefkonijnen. En het mag gezegd: Ik denk dat Rob een uitstekende kans maakt om zijn toekomstige aanstelling zeker te stellen.
Er is wel een klein, klein puntje van twijfel. De door Rob beproefde Shoarma met verse Duif vonden wij wellicht iets te ver afwijken van dit traditionele Hollandse gerecht. Het laatste woord in deze is natuurlijk aan de vaste restauratie bezoeker en culinair genieter van exotische – pigeon voyageur – gerechten.
4 comments:
Die duif was alleen voor de garnering!!
Voor dit zinnetje, snedig commentaar, had jij 2 dagen bedenktijd nodig?
Hahahahaha...... malloot!!!
Zoals gewoonlijk weer veel te druk om waar dan ook commentaar op te geven.
Leuke sausdispenser.
Post a Comment